collecte 3 14 juli

warchild 2De voorbereidingen zijn begonnen met een enthousiast team. Met de jongeren hebben we besloten dat het goede doel War Child is dit jaar. In Gaza staan veel kinderen er helemaal alleen voor. Letterlijk. Ze hebben dringend behoefte aan voedsel en bescherming. Ondanks alle enorme beperkingen en het constante geweld kan War Child, dankzij hun lokale netwerk, nog steeds in actie komen. Ze delen voedsel en schoon drink-water uit aan kinderen en bieden ook mentale noodhulp. Maar dit is nog lang niet genoeg. Ook in landen als Oekraïne, DR Congo en Soedan
moeten kinderen hun heftige ervaringen kunnen verwerken. Zodat ze deze niet een leven lang met zich meedragen. We laten ze niet in de steek.
Samen met jong en oud staan we ieder jaar klaar voor de duizenden wandelaars die Elst aandoen. We bieden ze een hapje en een drankje, een schoon toilet, een stilte momentje in de kapel en een rustige plek om even op adem te komen.
Met alle kleine bijdragen van de wandelaars halen we een mooi bedrag op voor War Child. Om de Vierdaagse weer tot een geweldig succes te maken in Elst ben ik opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. De dag start vroeg om 6 uur tot een uurtje of één. Mocht qua leeftijd een hele ochtend te zwaar zijn dan is een paar uur ook al heel fijn. Geef je op bij
Lisette Brandsma, Jeugdwerker

ANBI gegevens

 anbi logo

 Kerk

 anbi logo

 Diaconie

Image

Veilige kerk

Onze gemeente wil een veilige kerk zijn en is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen.
Het team is een samenwerkingsver-band van 12 gemeenten in onze regio waar u misbruik en grensover-schrijdend gedrag kunt melden.
Het team is bereikbaar op het mailadres: vertrouwenspersoon@ringelst.nl .

Op een melding wordt vanuit het team binnen twee dagen gereageerd.

Kopij website

Stuur kopij voor de website naar
webmaster@pg-elst.nl
kopij

Feedback

   Deze site is er voor u ! 
   Heeft u hierover op- of aanmerkingen of een waardering, laat het ons weten via
deze link 

Jes Spoelstra, Rob Coenen, Annet Postma, Kees van Nes

Free Joomla! templates by AgeThemes