Wat te doen bij

Wat te doen bij

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als je lid wilt worden van PG-Elst neem dan contact op met het Kerkelijk Bureau. Het Kerkelijk bureau is open op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het is gevestigd in De Ruimte, St. Maartenstraat 32b, 6661 DA Elst Gld, 0481 371357. Of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dopen Als je zelf gedoopt wilt worden of als je je kind wilt laten dopen, neem dan contact op met een van de predikanten. Zie ook: Dopen
belijdenis Wil je meer weten over belijdenis doen, neem dan contact op met een van de predikanten. Zie ook: Belijdenis
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je trouwen in de Grote Kerk neem dan contact op met een van de predikanten of met de koster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij overlijden en het voorbereiden van een uitvaartdienst in de Grote Kerk: Neem eerst contact op met een van de predikanten indien je wilt dat deze de dienst leiden. De predikant checkt dan zijn beschikbaarheid. Vervolgens neem je contact op met de koster van de Grote Kerk, mevr. J. Gaasbeek of een van haar vervangers (06 2090 2721). Zij kijkt of de kerk beschikbaar is. 

ANBI gegevens

 anbi logo

 Kerk

 anbi logo

 Diaconie

Image

Veilige kerk

Onze gemeente wil een veilige kerk zijn en is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen.
Het team is een samenwerkingsver-band van 12 gemeenten in onze regio waar u misbruik en grensover-schrijdend gedrag kunt melden.
Het team is bereikbaar op het mailadres: vertrouwenspersoon@ringelst.nl .

Op een melding wordt vanuit het team binnen twee dagen gereageerd.

Kopij website

Stuur kopij voor de website naar
webmaster@pg-elst.nl
kopij

Feedback

   Deze site is er voor u ! 
   Heeft u hierover op- of aanmerkingen of een waardering, laat het ons weten via
deze link 

Jes Spoelstra, Rob Coenen, Annet Postma, Kees van Nes

Free Joomla! templates by AgeThemes