met een gevarieerd concert

CD doosje IJsbrandIJsbrand introduceert zijn eerste nieuwe orgel- CD op vrijdag 3 juni om 20.00 uur in de Grote Kerk te Elst. Een CD waar de orgelklanken van beide orgels optimaal tot hun recht komen. Deze CD is te bestellen, maar ook te koop op de avond zelf voor 10 euro.
Noteer deze avond en tevens is dit de start van het nieuwe orgelseizoen.

2021-10_Mangrove_Belize_Sven_Hans_klein.jpgIn mei collecteren we voor het Belizeproject van onder andere Burgers’ Zoo.

Als werkgroep DUURzSAAM Kerkzijn hebben we gezocht naar een mogelijkheid om Gods schepping in de oorspronkelijke vorm te beschermen tegen menselijke invloed. We kwamen uit bij een natuurbeschermingsproject van een mangrovegebied van bijna 400 vierkante kilometer in Belize, waar Burgers’ Zoo zich al 30 jaar voor inzet.

29 mei 2022 ; 10: 00 uur
05 juni 2022 ; 10: 00 uur