Portret Hester Knibbe 1120x1680

Het is het oog mijn lief
dat groot of klein de ziel niet
achter wimper zet en ziet. Van zwart

tot wit kruipt wereld door je lens
het blinde in en kleurt zich daar tot rood
en violet tot zee en groen en mens of ding. Het is

de verte lief waarvoor je arm
te kort, je hand te klein en toch
ze waait naar binnen en verblijft

in heel het lijf als hunkering.

Hester Knibbe

IMG 6255
Vandaag hebben enkele mensen van de Crea-groep pompoenen versierd en alle bezoekers van de Crea verrast met een pompoen.
Onder het motto, WIJ DENKEN AAN JULLIE

Groetjes, Bertie, Anneke, Mien, Gerhard en Huib

leren inspirerenBegin september is de nieuwe editie van Leren & Inspireren seizoen 2020-2021, verschenen.

Gelukkig neemt het aantal contactmomenten waar u aan kunt deelnemen, na een periode van gedwongen Coronarust, flink toe. Maak er gebruik van,

gezinsdienstAls leiding van de kinderkerk zijn we op zoek naar een nieuwe vorm om gezinnen een plek te geven in de zondagse viering. Er zijn daarom drie gezinsdiensten gepland op onderstaande data.

• 27 september
  • 1 november, Overstapdienst
  • 13 december, Adventsdienst

fietstochtOp zaterdag 26 september organiseert het CPO de Tocht voor de Vluchteling. Met maximaal 24 racefiets(t)ers zamelen we geld in voor Stichting Vluchteling.
Voor informatie en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0636533448). De inschrijfkosten zijn € 10,- per deelnemer, meer mag ook. Stichting Vluchteling zal er blij mee zijn.

meditatieHet leven op aarde is vreugde en rijkdom

Hopelijk ontwaakt in september ook het kerkelijke leven weer uit de gedwongen coronaslaap. Met de kerkdiensten is al vanaf juni weer voorzichtig een begin gemaakt. De stamtafel draait weer.

Slavernij monument AsdEr is de laatste tijd veel te doen rondom de slavernij van een paar eeuwen geleden. Veel mensen reageren luid en verontwaardigd  op de misstanden van het Nederlandse slavernijverleden.

27 sept 2020 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Gezinsdienst