VOOR JONG EN OUD

11 MiddelIets bijzonders voor kinderen en (groot)ouders: de gezinsactiviteit.

Ben je  tussen 6 en 12 jaar en vind je geschiedenis leuk?

Doe dan mee aan een interessante tocht door 2000 jaar geschiedenis.
Op een plek in Nederland, die bijna net zo bijzonder is als de Egyptische piramides of de Chinese Muur.

Kom niet alleen, maar neem een volwassene mee (opa, oma, vader, moeder of iemand anders die je aardig vindt).

We gaan onder de vloer van de kerk en bekijken resten van twee Romeinse tempels. Natuurlijk gaan we ook naar het Meisje van Elst.
Je hoort onderweg verhalen over Romeinse soldaten en middeleeuwse pelgrims. Verder kun je tempels bouwen, puzzelen, en ontdek je de archeologiebak.

Prijs: €2 per kind, €5 per volwassene

Maximaal 8 kinderen en 8 (groot)ouders per keer

Een gezinsactiviteit duurt 60-90 minuten.
Het programma is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Wanneer:
Elke 1e woensdag van de maand tijdens schoolperiodes om 15 uur:
6 maart 2024

en op vastgestelde data in de vakanties.
Voorjaarsvakantie: Vrijdag 16 februari om 15 uur  (HELAAS, DEZE IS VOLGEBOEKT > welkom op 6 maart! )

Voor de gezinsactiviteit moet je je aanmelden.  Dat kan tot 2 dagen vantevoren.

Bel  voor aanmelding naar 06 2090 2721 (niet op zondag) of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over de gezinsactiviteti: Dick Peters  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

ANBI gegevens

Kerk

Veilige kerk

Onze gemeente wil een veilige kerk zijn en is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen. Het team is een samenwerkingsverband van 12 gemeenten in onze regio waar u misbruik en grensoverschrijdend gedrag kunt melden. Het team is bereikbaar op het mailadres: vertrouwenspersoon@ringelst.nl .

Op een melding wordt vanuit het team binnen twee dagen gereageerd.

Kopij website

Stuur kopij voor de website naar webmaster@pg-elst.nl

kopij

Deze site is er voor u !