Download als een iCal bestand
Ochtendviering: Heilig Avondmaal

Datum: zondag 7 februari 2021
Tijd: 10:00u
Locatie: Grote Kerk
Voorganger: Dick Snijders
Opmerking: Heilig Avondmaal
Organist: Dirk Luijmes
M.m.v.:
1e Collecte: Een stabiel huis voor kinderen-Rudolphstichting
2e Collecte: Kerk
3e Collecte: Beter bestand tegen water, Bangladesch

Deze dienst is alleen te bekijken via ons YouTube kanaal of te beluisteren via Kerkomroep.nl.

We geven gevolg aan het dringende verzoek van het moderamen van de generale synode om tot en met 9 februari in het geheel niet in de kerk te zingen. U kunt thuis de liederen natuurlijk wel zingen.

Tijdens de dienst worden alle kinderen naar voren geroepen en gaan ze na het vertellen van een verhaal gezamenlijk naar de kinderkerk.
Als u uw kind(eren) daarvan gebruik wilt laten maken, wilt u dan a.u.b. via de onderstaande knop uw kind(eren) aanmelden voor de Kinderkerk? Dan kan de leiding van de Kinderkerk een beeld krijgen van het aantal kinderen per groep.
De kinderen van 0-3 jaar zijn van harte welkom in de crèche. Zo kunt u als ouder zonder zorg deelnemen aan deze kerkdienst. Meld u uw kind wel even aan via onderstaande knop, zodat de crècheleiding daarmee in hun planning rekening kan houden. Meer informatie: crèche.

...

Binnenkomer

kerkdienst beluisteren

Film expositie Bert de Turck

Door alle maatregelen is de tentoonstelling van Bert de Turck helaas niet in de kerk te bezichtigen. Maar u kunt er nu wel van genieten via onderstaand filmpje.

Film expositie Bert de Turck

meld activiteit