Download als een iCal bestand
Ochtendviering: Bevestiging Ellen Burger en afscheid Anneke van Nes

Datum: zondag 28 augustus 2022
Tijd: 10:00u
Locatie: Grote Kerk
Voorganger: Dick Snijders
Opmerking: Bevestiging Ellen Burger en afscheid Anneke van Nes
Organist: Jaap Jansma
M.m.v.:
1e Collecte: KIA: Zending Syrië
2e Collecte: Kerk
3e Collecte: PVD
Tijdens de dienst worden alle kinderen naar voren geroepen en gaan ze na het vertellen van een verhaal gezamenlijk naar de kinderkerk.
Tegen het einde van deze dienst (vierde zondag van de maand) komen de kinderen terug naar de kerk.
De kinderen van 0-3 jaar zijn van harte welkom in de crèche. Zo kunt u als ouder zonder zorg deelnemen aan deze kerkdienst. Meer informatie: crèche.

...

Overweging
Open Orde van Dienst
Open Blikvanger
kerkdienst beluisteren
viering zien via Kerkdienstgemist

‘Waarom schurken pech hebben en helden geluk'

JHamerDit is de titel van het boek van Jurrien Hamer en wat de filosofiekring dit seizoen  gaat bespreken  met elkaar. Een nieuwe filosofie van de vrije wil. Een confronterend debuut van Hamer met radicale implicaties voor onze manier van leven.

Theologisch café: Thomas Halik

THalikIn het theologisch café komen dit seizoen een aantal theologen voorbij. Vorige maand was dat Ditriech  Bonhoeffer  en nu de Tsjechische theoloog en filosoof Thomas Halik  (1948). Hij is tijdens het communistische bewind in het geheim tot priester gewijd en was vertrouweling van president Havel. In zijn boeken richt hij zich zowel op allerlei soorten atheïsten als op diverse soorten christenen.

Wanneer: 12 oktober  in De Ruimte

Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur, met in de pauze een echt kloosterbiertje.

Informatie: zie de agenda.

meld activiteit

09 okt 2022 ; 10: 00 uur