Kerkambassadeurs

ambassadeur

In onze gemeente komen we graag in contact met elkaar. Mensen die nieuw zijn in de gemeente geven we speciale aandacht. Na afloop van elke viering staat in de torenhal een kerkambassadeur bij de banner “Wilt u nader kennismaken met deze gemeente”.
De kerkambassadeur maakt graag kennis met je en nodigt je uit om samen met haar of hem een kopje koffie of thee te drinken in De Ruimte, ons christelijk spiritueel centrum. Daar is een bundel met informatie over de kerkelijke gemeente beschikbaar.

Laat de kerkambassadeur dus weten dat je er bent, zodat je kunt ervaren dat je welkom bent.

19 sept 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Vredeszondag m.m.v. ZWO-commissie