• Intro

Algemeen 1

De jeugd maakt 25% uit van de Protestantse Gemeente Elst! Zij vormt daarbij een belangrijk deel van de gemeente. PG-Elst ziet de jongeren als volwaardige leden van de gemeente.

Droom

We willen bereiken dat jeugd (kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 - 24 jaar) zich thuis voelt in de kerk en de daarbij verbonden ‘The Meeting’ en dat ze zich ontwikkelen tot volwassenen die zich verantwoordelijk weten voor de voortgang van het christelijk geloof en de geloofsgemeenschap. We hopen dat de jeugd op een speelse, boeiende en creatieve manier de kernwaarden van het christelijk geloof, liefde, recht, vergeving en trouw, mag ontdekken.

• Identiteit en beleid
  • Jeugd-en jongerenwerker