• Openingstijden
    Maandag 09:00 - 14:00 (bij aanwezigheid van de Facilitair Coordinator)
    Dinsdag 09:00 - 12:00 (Kerkelijk bureau open)
    Woensdag 09:00 - 12:00 (Kerkelijk bureau open)
    Donderdag 09:00 - 12:00 (Kerkelijk bureau open)
    Vrijdag 09:00 - 12:00 (Kerkelijk bureau open)
    Zaterdag Gesloten
    Zondag 09:00 - 12:00 (voor en na de kerkdienst)

Buiten deze openingstijden is De Ruimte regelmatig toegankelijk tijdens activiteiten en als medewerkers of predikanten aanwezig zijn.

• Huren van zalen

Gebruik van De Ruimte

De Ruimte wordt regelmatig gebruikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. De gebruikers zijn betrokken bij de Protestantse Gemeente Elst en organiseren hier activiteiten met een kerkelijke of spirituele achtergrond.

Het is in De Ruimte niet mogelijk om vergaderzalen of andere ruimtes te huren voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten of partijen. Hiervoor verwijzen wij graag naar de locatie Onder de Toren die naast De Ruimte gelegen is.

Onder  voorwaarden  kan door derden gebruik worden gemaakt van De Ruimte. De aanvrager is in dit geval een externe partij die verbonden is met een kerkelijke organisatie of maatschappelijke dienst. Of de activiteit draagt bij aan de spirituele uitstraling van De Ruimte.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Facilitair Coordinator.

• Consumpties

In De Ruimte wordt gebruik gemaakt van munten in plaats van geld. Bij de bar is aangegeven voor hoeveel munten je een consumptie kunt kopen.
    Munten schaf je, in zakjes van 10 stuks, aan bij de bar in de huiskamer en in The Meeting. Je kunt ze alleen afrekenen met een pinpas

• Bezoek de Ruimte

Indien je De Ruimte wilt bezoeken dan kun je u dit op eigen gelegenheid doen tijdens de openingstijden.
    Het is ook mogelijk om een georganiseerd bezoek te plannen. Bij zo'n bezoek wordt verteld hoe De Ruimte tot stand is gekomen en wat het idee achter De Ruimte is. Je wordt dan rondgeleid en meegenomen door de spirituele tuin, het Sint Maartenshof.
    Neem voor het plannen van dit bezoek contact op met de Facilitair Coödinator.

• Kerkelijk bureau

Het kerkelijk bureau is het centrale contactadres van de Protestantse Gemeente Elst. Het is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de ledenadministratie. Op het kerkelijk bureau wordt onder andere de ledenadministratie bijgehouden en worden de Orde van Dienst en Blikvanger (met nieuws en mededelingen) verzorgd.

Regelmatig zijn er vrijwilligers die een handje helpen.

Het kerkelijk bureau is te vinden in De Ruimte en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00-12.00 uur.

• Contactinformatie

St. Maartenstraat 32b