DE punten

Waardepunten Douwe Egberts voor koffie voor de voedselbank

We zamelen waardepunten in die ingewisseld kunnen worden voor pakken koffie, zodat in februari in ieder voedselpakket een pak koffie meegegeven kan worden. Hoe vaak? Zo vaak mogelijk!

Schrijfmarathon logo

Schrijfmarathon Amnesty International zondag 13 december

13 december staat de schrijfmarathon weer op de planning!  Dat kan deze keer niet in De Ruimte. Maar u kunt wel meedoen. Bestel vooraf uw brieven op https://www.amnesty.nl/write-for-rights/schrijfpakket of download ze hier. Ook kunt u een schrijfpakketje te bestellen. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geschreven brieven kunnen worden ingeleverd in de brievenbus van De Ruimte.

Grote orgel

Twee orgelconcerten op vrijdag 4 december

Door de verscherpte Coronamaatregelen kon het orgelconcert van 6 november helaas niet doorgaan. Maar het concert is verplaatst naar vrijdag 4 december. De concerten vinden plaats om 17.00 en 20.00 uur. Reserveer vooraf op www.pg-elst.

SchoenendoosActie Facebook

Dit jaar gaan we weer met de actie schoenendoos aan de slag en we vragen de hele gemeente om weer mee te doen. Er zijn dit jaar twee mogelijkheden :
1. Je kan thuis een stevige schoenendoos versieren en vullen met mooie spulletjes.
2. Je kunt helpen spulletjes te verzamelen, omdat de organisatie een groot tekort heeft aan bijvul materialen.

WhatsApp Image 2020 11 22 at 14.55.10

Kerst mondkapjes voor Stichting Vluchteling

Sinds mei maken Romanie en Annemieke mondkapjes voor Stichting Vluchteling. Inmiddels hebben zij er meer dan 400 gemaakt met een opbrengst van ruim €2000 voor Stichting Vluchteling. Vanaf 1 december geldt er een mondkapjesplicht in alle publieke ruimtes, dus gaan ze nog even door met hun actie. Deze mondkapjes hebben een prima pasvorm, zijn wasbaar en duurzaam. Ook maken ze een collectie mondkapjes met een twist die momenteel in de vitrines van de bibliotheek in Elst te zien is.

06 dec 2020 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: 2e Advent