ACTIVITEITEN

Activiteiten in het museum:

Oktober: Maand van de Geschiedenis                                             mensen voor vitrine

De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland.

In het museum kun je 2000 jaar geschiedenis beleven en zien we hoe Romeinen en Middeleeuwers werkten aan hun religieuze gebouwen.

Kom op een zaterdag naar een van onze rondleidingen (reserveren kan hier). Of reserveer voor een andere dag een rondleiding.

Aanvragen kan bij RONDLEIDING OP AANVRAAG.

23 oktober De Overbetuwse Romeinendagdiploma

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er verschillende en feestelijke activiteiten in Elst.

Het museum is open!

Je kunt de Grote Kerk binnenlopen om een kijkje te nemen in ons museum.

Of om mee te doen aan onze kinderactiviteiten (geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar).

Wil je de fundamenten van de Romeinse tempels zien? Wil je met eigen ogen zien hoe de Grote Kerk gebouwd is bovenop die fundamenten?

Doe dan mee aan een rondleiding. Aanmelden daarvoor is noodzakelijk.

Het kan alleen op de dag zelf: in de torenhal of bij onze infostand op het Plein  bij het Gemeentehuis.

Een rondleiding duurt ongeveer 45 minuten, en start om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Voor elke rondleiding geldt een maximum aantal deelnemers.

Voor actuele informatie:

FB logo