Corona nieuws

Actuele Coronamaatregelen

Corona pas check

Geen QR-toets

De kerkenraad is tot de conclusie gekomen dat de QR-toets niet meer nodig is. Dit geldt ook voor het betreden van De Ruimte.

Verder blijven natuurlijk de maatregelen van kracht die eerder zijn meegedeeld en die zijn:

• Vanaf 17.00 uur zijn er geen activiteiten meer in de kerk en De Ruimte. Onze gebouwen zijn dan dus gesloten.
  • Wij passen de 1.5 meter toe. Vanaf nu is het weer noodzakelijk om u aan te melden voor de dienst en voor het koffiedrinken na de dienst. Alleen zo is het mogelijk om het maximale aantal bezoekers te handhaven: 80 in de kerk en 30 in de Ruimte.
  • Zolang we in beweging zijn, dragen we een mondkapje. Dat mag af zodra u bent gaan zitten. Voor mensen die hun kapje zijn vergeten, liggen er nieuwe bij de ingang.
  • We zingen op minder dan halve kracht.
  • We blijven thuis bij klachten en volgen de dienst dan online.
  • In De Ruimte gaan we meteen zitten.

Update 1-12-2021

12 dec 2021 ; 10: 00 uur