Onderweg

Onderweg is het informatiebulletin van de Protestantse Gemeente Elst en informeert gemeenteleden over zaken in en rond het kerkenwerk.

Onderweg verschijnt maandelijks. Verzend kopij per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De redactie behoudt zich het recht voor om stukken in te korten of uit te stellen van plaatsing.

Klik op Onderweg om deze in te zien.

Verschijningsdatum: woensdag voor de eerste zondag van de maand

Deadlines Onderweg 2023

Onderweg februari

Onderweg maart

Onderweg april

Onderweg mei

woensdag 19 april

Onderweg juni

Onderweg juli/augustus

Onderweg september

20 augustus

Onderweg oktober

Onderweg november

Onderweg december/januari 2024

19 november

De deadlines zijn steeds op zondag tot 18.00 uur. Eerder insturen is uiteraard altijd mogelijk. Het adres van de redactie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In april is de datum afwijkend, deze maand op woensdag 19 april. S.v.p. graag noteren dat dit afwijkt. Eerder insturen kan natuurlijk ook deze keer.

De redactie

12 feb 2023 ; 10: 00 uur
19 feb 2023 ; 10: 00 uur
26 feb 2023 ; 10: 00 uur