10 kinderkerk

Voor het nieuwe seizoen vanaf september 2021 zijn we op zoek naar leiding voor de kinderkerk. We willen heel graag de mogelijkheid blijven bieden om wekelijks kinderkerk de draaien, maar daar hebben we nog wel wat mensen bij nodig. Concreet betekent het dat je eens in de vier weken kinderkerk draait in een van de groepen.

11 ontmoeten

Bron van Ontmoetingen

Op zondag 12 september is er een speciale viering waarin we als gemeente terugkijken op de impact van Corona op onze gemeente en de samenleving.

We kijken terug met vragen over verlies, de zorg, het gemis enz. En we kijken vooruit naar een nieuwe tijd. Centraal staat daarbij de ontmoeting tussen God en mensen en tussen mensen onderling.

Zie het hele artikel bij de kerkenraad/ projecten

VLAG 60 Verkeersbord

Het gaat nu snel, we maken mooie vorderingen. Vanaf 13 juni mogen er alweer 60 mensen naar de kerkdienst komen. Als we nog een paar weken wachten...In De Ruimte, voor het koffiedrinken, laten we vooralsnog het maximum op 30 personen staan.

Wil je weer naar de kerkdienst komen, reserveer dan via de website onder actueel/agenda.

11 viering bron van ontmoeting

Een nieuw seizoen met activiteiten ligt vanaf de maand september voor ons. We beginnen met kleine stapjes. Activiteiten voor verschillende doelgroepen en er is ook gezocht naar spreiding in dagen en middagen.

Er wordt gestart met de Marcuskring, Theologisch café, de stamtafel, crea-t-uur, de poëziemiddag en de christelijke meditatie.

De exacte data en aanvangstijden zijn te vinden in augustus op de website en in het volgende nummer van Onderweg. En hopelijk kunnen we in oktober en erna de activiteiten verder uitbreiden.

Zie het artikel bij kerkenraad/ projecten

02b2 chr.mediteren

Op 17 mei zijn de christelijke meditaties weer begonnen. De meditaties zijn om de twee weken in de maanden oktober tot en met juni. Er zijn dus nog enkele momenten om te mediteren in de Grote Kerk op 14 en 28 juni om 20.00 uur. Daarna pakken we in september de draad weer op. De meditaties vinden plaats onder leiding van Els Meulbroek.

Auteur: Ds. Dick Snijders
Bron: Onderweg juni 2021