Nieuws

plakboekTijdens de Adventperiode luisteren we in de kinderkerk naar mooie verhalen, bekijken we het plakboek van Lucas en... we maken allemaal ons eigen plakboek! We oefenen dan ook alvast de liedjes die we gaan zingen tijdens de minimusical ‘Het plakboek van Geluk’ op eerste kerstdag. Op Eerste Kerstdag mogen jullie verkleed als bijvoorbeeld engel, herder of koning naar de kerk komen.

De leiding van de kinderkerk

schoenendoos

Dit jaar gaan we weer met de actie schoenendoos aan de slag.

Voor velen is de actie al bekend, je vult een mooi versierde schoenendoos met allerhande spulletjes en deze doos gaat op reis en komt terecht bij een kind dat het veel minder goed heeft en heel erg blij is met zo’n prachtcadeau. We vragen bij deze actie de hele gemeente weer om mee te doen.

Er zijn twee mogelijkheden om mee te doen:
Je kan thuis een stevige schoenendoos versieren/beplakken en vullen met mooie spulletjes en inleveren in de Ruimte.
Of je helpt mee spulletjes te verzamelen. De organisatie heeft een groot tekort  aan bijvul materialen.

Corona pas check

Geen QR-toets

De kerkenraad is tot de conclusie gekomen dat de QR-toets niet meer nodig is. Dit geldt ook voor het betreden van De Ruimte.

Verder blijven natuurlijk de maatregelen van kracht die eerder zijn meegedeeld en die zijn:

• Vanaf 17.00 uur zijn er geen activiteiten meer in de kerk en De Ruimte. Onze gebouwen zijn dan dus gesloten.
  • Wij passen de 1.5 meter toe. Vanaf nu is het weer noodzakelijk om u aan te melden voor de dienst en voor het koffiedrinken na de dienst. Alleen zo is het mogelijk om het maximale aantal bezoekers te handhaven: 80 in de kerk en 30 in de Ruimte.
  • Zolang we in beweging zijn, dragen we een mondkapje. Dat mag af zodra u bent gaan zitten. Voor mensen die hun kapje zijn vergeten, liggen er nieuwe bij de ingang.
  • We zingen op minder dan halve kracht.
  • We blijven thuis bij klachten en volgen de dienst dan online.
  • In De Ruimte gaan we meteen zitten.

Update 1-12-2021

12 dec 2021 ; 10: 00 uur