Februari,

VISUAL EMOTIONS fotografie op aluminium

zaterdag 4 februari
13.30 tot 16.30 uur

Ad van Dingenen (Arnhem) wil met zijn werk mensen inspireren om kracht, kleur en passie in zichzelf te ontdekken en het bestaan positief te beleven, hoe zwaar het soms ook is. In zijn kleurrijke abstracte kunstwerken zijn diepe emoties verwerkt. Titels zijn Karakter, Color for Life en Carpe Diem (Pluk de dag).  De bijbehorende teksten maken die betekenis nog duidelijker. De ideeën komen uit het dagelijks leven. In de beleving van de kunstenaar zijn – net als in het leven – donkere tinten nodig om de heldere kleuren te laten schitteren.

Er is altijd iemand van de Kunstcommissie aanwezig voor een uitwisseling van gedachten of meer informatie, als u wilt. Van harte welkom!

Meer info:      pg-elst.nl
                        advd-art.com

meld activiteit

12 feb 2023 ; 10: 00 uur